Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İstiklal İlkokulu

Telefon : 0 368 260 57 38
Belgegeçer : 0 368 260 57 98
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sinopistiklalilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mah. Karantina Sok.No12/1 SİNOP
VİZYON : Dayandığı değerlerden aldığı güçle geleceği kuşatan lider insanları yetiştirecek saygın bir okul olmak emelindeyiz. Toplumumuzun değerlerinden kaynaklanan güçlü kurum kültürüyle, Amatör ruhlu bir profesyonel yönetim anlayışını, ilkeliliği ve paydaşlarının mutluluğunu esas alan eğitim-öğretim ortamları ve geleceği şekillendirme sorumluluğuna sahip idealist öğrencilerinin nitelikleriyle, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslar arası düzeyde adını duyurmak vizyonuna sahiptir.
MİSYON : Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümseyen hayata hazır, mutlu ve özgür bireyler için varız. Bu toprakların değerleri ile evrensel insanî değerleri özümsemiş, Çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi ve becerileri kuşanmış, Farklılıkları, zenginlik olarak algılayabilecek demokratik olgunlukta, Kendisiyle barışık ve özgüven sahibi, Liderlik özellikleri ile donatılmış, Estetik beğenileri gelişmiş, İdealist ve üretken, Mutlu ve özgür bireyler yetiştirmek misyonuyla hareket eder.
BAŞARILAR :

Öğretmen :17
Öğrenci :306
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3245
Öğretim Şekli :Normal
Saatler : Başlama :8.30 Öğle arası :12.00-13.10 çıkış :14.45
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : -
Ulaşım : Yürüyerek
Yerleşim Yeri : Yeni Mahalle Karantina Sok. No:12/1 Merkez/SİNOP
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezde
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : SPOR DALI EĞİTİMİ
Bilimsel Etkinlikler : ROBOTİK KODLAMA
Proje Çalışmaları : GELENEKSELDEN GELECEĞE BEN BÜYÜYÜNCE GÖNÜLDEN GÖNÜLE KUMBARASI, TÜM AİLE KİTAP OKUYORUZ, HEY CANLI HİKAYELER E-TWİNNİNG PROJESİ, EVİM TBA(TASARIM BECERİ ATÖLYESİ), MASALLARLA BÜYÜYORUM, SİNOP TARİHİNİ ÖĞRENİYOR, TASARRUF TİMLERİ PROJESİ, DEĞERLERLE KODLAMA (CODING WITH, VALUES), DOĞADAN GELEN MUCİZE (MİRACLE FROM NATURE), "BENİM AİLEM BİR OKUR", SHOW YOUR LOVE (SEVGİNİ GÖSTER) PROJESİ, AL GÖTÜR OKU GETİR, KEŞKE ÖĞRETMENİM BİLSE, YETENEĞİNİ KEŞFET, HATIRLADIM SENİ, SEASONS THROUGH THE EYES OF CHİLDREN (eTWİNNİNG PROJESİ),
Yazdır :